Externe civiele techniekers waarop je kan bouwen

Reken op onze experts in civiele techniek

Leidingen, bruggen, gebouwen en zelfs rivieren. Overal waar je om je heen kijkt, zie je het werk van civiele techniekers. Via Technicians kan je een beroep doen op deze gedreven professionals, op basis van outsourcing. 

 

Wat is civiele techniek precies?

Civiele techniek draait in hoofdzaak rond mobiliteit en bereikbaarheid. Het is met andere woorden de bedoeling dat alle inwoners en bedrijven vlot bereikbaar zijn. Dat begint bij een goed wegennet en doordachte wegenwerken, maar de activiteiten van civiele techniekers gaan veel verder. Ook waterwegen maken namelijk deel uit van de civiele techniek. Denk daarbij onder meer aan het bouwen van bruggen en viaducten, maar ook de omgevingswerken bij rivieren, havens of kanalen.

Een tunnen bouwen onder het kanaal of een brug over een rivier? Hier komt het nodige studiewerk aan te pas. Ook de bijhorende rioleringswerken, bekabeling en transportleidingen vallen allemaal onder de noemer civiele techniek.

 

Freelance civiele techniekers voor jouw project

Bovenstaande uitleg zal het belang van civiele techniek ongetwijfeld duidelijk gemaakt hebben. Om jouw project tot een goed einde te brengen, heb je dan ook gekwalificeerde techniekers nodig. En daarbij kan Technicians je helpen.

Via outsourcing stellen wij verschillende types externe civiele techniekers ter beschikking van andere bedrijven. Een calculator nodig, een civiel ingenieur of een wegenwerker? Deel je project met ons en wij matchen zelf de ideale medewerker aan jouw activiteiten. Zo ben je steeds verzekerd van een ideale aanwinst. Onze freelance civiele techniekers zijn allemaal deskundig opgeleid en kunnen zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. 

 

Geen civiele technieker in onderaanneming nodig, maar net zelf op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Neem dan gerust een kijkje tussen onze vacatures of contacteer ons vrijblijvend.
Onderaannemers in de bouw
Civiele techniekers
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.