Technicians: Vakkenners met oog voor veiligheid

Bij Technicians specialiseren we ons in de outsourcing van technische profielen. 

Outsourcing machinebouw

Ondersteuning bij de invulling van ‘moeilijke’ vacatures

Dankzij een ruime ervaring in outsourcing en onze nadruk op mentaliteit maken wij bij onze klanten het verschil. Als partner willen wij hen ondersteunen bij het inschakelen van profielen voor vacatures die moeilijk in te vullen zijn.

Die technische profielen splitsen wij op in twee afdelingen, namelijk de industrial technicians en de building technicians. We beschikken over een grote poel van enthousiaste medewerkers die meteen aan de slag kunnen. We werken met experts, niet met generalisten. Elk van hen is pro in zijn vak.

Met andere woorden, wij schakelen de meest geschikte technieker in en nemen op die manier die zorg van jou over. Wij maken van flexibiliteit, zelfstandigheid en ervaring een belangrijk punt. Onze techniekers weten zich uit het lood te slaan bij elke opdracht en handelen telkens met veiligheid voorop.

Ook ons materiaal en de basisuitrusting van onze technicians is altijd gekeurd. Je kunt er dus vanop aan dat het werk dat onze techniekers verrichten steeds kwalitatief is en op een verantwoorde manier gebeurt.

Ben je op zoek naar ervaren techniekers voor lange of korte termijn? Neem dan zeker contact met ons op. Wij vinden voor jou de geschikte Technician!

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN - GENK

Kantoor GENT

Meetdistrict
Ottergemsesteenweg-Zuid 808/510
9000 Gent
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Genk

Evence Coppéelaan 78
3600 Genk
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

 

Contacteer ons