Industrieel elektricien

Industrieel elektricien

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele industrieel elektricien? De industrieel elektriciens van Technicians helpen je graag bij het bekabelen van machines, leggen van sterkstroom en het installeren van algemene elektrische toepassingen. Zo ondersteunen wij jou bij de bekabeling van elektrische borden, voor zowel industriële borden als voor modulaire borden. Onze industrieel elektriciens installeren nieuwe elektrische industriële installaties en vernieuwen bestaande elektrische installaties als dat nodig is. 

Industrieel elektricien voor bedrijven

De specialisatie van een industrieel elektricien is de installatie en vernieuwing van krachtstroomoplossingen. Wij helpen industriële ondernemingen, waar bij zware machines een forse belasting op het elektriciteitsnet wordt gedaan. Bij veel bedrijfsgebouwen en fabrieken kan het zijn dat de groepenkast dient te worden vergroot. De industrieel elektricien van Technicians neemt deze taak natuurlijk volledig uit handen, waarna zij een uitmuntende en sublieme oplossing afleveren.

De taken die onze industrieel elektricien uitvoeren

Een industrieel elektricien van Technicians neemt de organisatie, planning en monitoring van alle elektrische installaties uit handen. De industrieel elektricien zorgt voor het operationeel houden van alle elektrische voorzieningen in bedrijven en fabrieken. Zij dragen zorg voor de controle en goede werking van de installaties. Heb jij een industrieel elektricien nodig voor jouw bedrijf? Lees hieronder wat zij voor jou kunnen betekenen: 

 • Installeren van elektrische installaties
 • Monteren en demonteren van elektrische voorzieningen
 • Vernieuwen en uitbreiden van bestaande installaties
 • Operationeel houden van huidige elektrische installaties

Met spoed een industrieel elektricien nodig?

Zou je graag zo snel mogelijk in contact komen met een ervaren en vakkundige industrieel elektricien? Onze industrieel elektriciens zijn betrouwbaar en gediplomeerd, waardoor zij gespecialiseerd zijn in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten. 

 • Betrouwbaar en volledig gediplomeerd
 • Hulp bij stroomstoringen en nood
 • Jarenlange ervaring en expertise
 • Transparante en scherpe tarieven

Onze industrieel elektricien staat voor je klaar

Wij kunnen voor stroomstoringen of spoedaanvragen binnen no-time bij jou op locatie aanwezig zijn. Ook hanteren wij transparante en scherpe tarieven, waardoor je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Dit in combinatie met de kwaliteit van ons werk zorgt voor een professioneel en subliem eindresultaat.

Interesse? Neem contact met ons op!

Technicians
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


  Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
  Laad je bestand hier op.