Wat doen industriële elektriciens?

Wat doen industriële elektriciens?

Industriële elektriciens zien het graag groots, want dankzij hem of haar draaien de machines in de fabriekshal. Een industrieel elektricien installeert dan ook nieuwe elektrische industriële installaties en vernieuwt bestaande elektrische installaties.

 

Industriële elektriciens via Technicians

Doe je een beroep op de outsourcing van Technicians, dan mag je je aan heel wat voordelen verwachten. Organiseren en plannen doen onze medewerkers bijvoorbeeld helemaal zelf. Het lezen van schema’s, grondplannen en een werkopgaveblad is voor hen geen probleem. Industriële elektriciens gaan ook de concrete mogelijkheden op de werf na. De montage van goot- en draagsystemen, het leggen van kabels en buizen en de plaatsing van industriële elektrische componenten behoort ook tot hun takenpakket.

Bij Technicians streven we naar vakmanschap en dat is belangrijk. Onze medewerkers zijn medeverantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van industriële elektrische installaties, die vaak complexer en krachtiger zijn dan die in residentiële of commerciële settings. Het werk van industriële elektriciens stopt natuurlijk niet bij een nieuwe installatie. Zij staan ook in voor een nauwgezet onderhoud van bestaande installaties en eventuele reparaties. 

 

Voordelen van outsourcing

Dat je zelf geen personeel hoeft aan te werven en op te leiden, heeft enkele duidelijke voordelen:

  • Kostenbesparing: geen vaste kosten voor fulltime personeel.
  • Flexibiliteit: technische capaciteit aanpassen aan de behoeften.
  • Expertise: toegang tot vakkundige elektriciens, zonder eigen opleiding.
  • Focus op kerntaken: bedrijven kunnen zich concentreren op hun belangrijkste activiteiten en dit luik aan onze professionals toevertrouwen.

 Heeft jouw bedrijf nood aan extra industriële elektriciens, dan kan je ons steeds contacteren. Wij zorgen graag voor de perfecte match tussen medewerker en bedrijf op basis van outsourcing. Ben je daarentegen zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging als industrieel elektricien, ook dan zit je bij ons helemaal goed. Neem gerust een kijkje bij onze vacatures. 

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.