Wat doen machinebouwers?

Wat doen machinebouwers?

Machinebouwers ontwikkelen en bouwen machines voor verschillende bedrijven of fabrieken. Van fijne installaties tot grote, zware machines. De ontwerp- en tekenafdeling ondersteunt de machinebouw voor ze effectief beginnen aan het monteren van de machine. De machines worden speciaal ontworpen en op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Om de veiligheid te verzekeren, worden de machines ook altijd op voorhand getest.

Kortom, machinebouwers staan in voor het ontwerpen, bouwen en monteren van machines.

Ondersteuning machinebouw

Ingewikkelde technische vraagstukken en intelligente oplossingen bedenken staan centraal bij Technicians. We bieden ondersteuning in de machinebouw bij de evolutie, techniek en tal van onderzoeken en analyses. De kennis en ervaring bij Technicians is groot. Tegenwoordig moet het productieproces steeds beter. Onze machinebouwers staan samen met jou in voor het verbeteren van het productieproces. Technicians helpt bedrijven om het maximale uit hun bedrijfsprocessen te halen.

Geïnteresseerd om bedrijven en fabrieken ondersteuning te bieden in machinebouw? Zin gekregen om als machinebouwer aan de slag te gaan bij Technicians? Bekijk dan zeker onze vacatures!

 

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN

Kantoor GENT

Dendermondesteenweg 530
9070 Destelbergen
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

Contacteer ons