Wat doen machinebouwers?

Wat doen machinebouwers?

Machinebouwers ontwikkelen en bouwen machines voor verschillende bedrijven of fabrieken. Van fijne installaties tot grote, zware machines. De ontwerp- en tekenafdeling ondersteunt de machinebouw voor ze effectief beginnen aan het monteren van de machine. De machines worden speciaal ontworpen en op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Om de veiligheid te verzekeren, worden de machines ook altijd op voorhand getest.

Kortom, machinebouwers staan in voor het ontwerpen, bouwen en monteren van machines.

Ondersteuning machinebouw

Ingewikkelde technische vraagstukken en intelligente oplossingen bedenken staan centraal bij Technicians. We bieden ondersteuning in de machinebouw bij de evolutie, techniek en tal van onderzoeken en analyses. De kennis en ervaring bij Technicians is groot. Tegenwoordig moet het productieproces steeds beter. Onze machinebouwers staan samen met jou in voor het verbeteren van het productieproces. Technicians helpt bedrijven om het maximale uit hun bedrijfsprocessen te halen.

Geïnteresseerd om bedrijven en fabrieken ondersteuning te bieden in machinebouw? Zin gekregen om als machinebouwer aan de slag te gaan bij Technicians? Bekijk dan zeker onze vacatures!

 

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.