ONDERAANNEMER GEZOCHT?

Onderaannemer/TECHNIEKER gezocht?

Bent u op zoek naar een onderaannemer of technieker voor uw project? Dan bent u bij technicians aan het juiste adres. Technicians is dé technische en ‘projectoutsourcing specialist’ van België. U kan bij ons  terecht voor opdrachten/projecten van zowel korte als lange duur. Technische onderaannemer gezocht? Zoek niet langer! Technicians helpt je graag verder! 

Werken met een onderaannemer biedt meerdere voordelen. Het zorgt ervoor dat uw job of project professioneel wordt uitgevoerd door externe specialisten, en u zich kan focussen op andere zaken. U hoeft zich tevens niet druk te maken in het vinden van de juiste specialist want wij, Technicians hebben als partner voor elke job de juiste expert klaarstaan. Kortom zorgen wij voor de perfecte match tussen opdracht en onderaannemer.

Onze techniekers steunen enerzijds industriële ondernemingen voor preventief en curatief technisch onderhoud, machinebouw, bordenbouw, las- en montagewerken en industriële verhuisprojecten. Anderzijds kunnen bouwtechnische ondernemingen ons inschakelen voor ondersteuning in onderhoud en installatie van elektriciteit, sanitair, HVAC en schrijnwerk. De technische onderaannemers beschikken ieder over de juiste expertise of vakkennis waarmee elke opdracht tot een goed einde gebracht wordt.

Het enige dat u hoeft te doen, is met ons het project of de opdracht bespreken en wij doen de rest. Technicians is er om alle administratieve last en de selectiefase van u over te nemen. Wij denken mee met u, zijn flexibel en lossen graag problemen op. Daarnaast staan veiligheid en kwaliteit voor ons centraal.

Op zoek naar een passende onderaannemer? Contacteer ons vrijblijvend via deze link.

Outsourcing op lange termijn | Outsourcing van techniekers

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN - GENK

Kantoor GENT

Dendermondesteenweg 530
9070 Destelbergen
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Genk

Evence Coppéelaan 78
3600 Genk
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

 

Contacteer ons