ONDERAANNEMER GEZOCHT?

Onderaannemer gezocht?

Kom je handen tekort voor je huidige project? Of start je binnenkort een nieuw project maar heb je niet genoeg werknemers? In plaats van op zoek te gaan naar nieuw personeel, is outsourcing misschien iets voor jou.

 

Voordelen van outsourcing?

Outsourcing van technische profielen heeft veel voordelen. Lees hier de meerwaarde van outsourcing voor profielen in de bouw- en industriesector.

  • Professionele service. Door een onderaannemer in dienst te nemen voor schrijnwerkers, elektromechaniekers of andere elektriciteitswerken kan je erop vertrouwen dat de werknemers talent en ervaring hebben in hun vakgebied. Op die manier garandeert Technicians een professionele service en kan je zonder zorgen je project starten.
  • Geldbesparend. Door Technicians in te schakelen als onderaannemer kan je geld besparen. Je hoeft namelijk niet zelf op zoek te gaan naar geschikt personeel of opleidingen te voorzien voor een nieuwe werknemer. Bij Technicians vind je ervaren vakmensen die je enkel moet betalen voor de verrichte werkuren.
  • Flexibiliteit. Door een onderaannemer aan te nemen voor schrijnwerkers, elektromechaniekers of andere elektriciteitswerken kan je flexibel te werk gaan. Je schakelt de werknemer in wanneer en waar het nodig is en kan om vervanging vragen als je niet tevreden zou zijn.
  • Focus op jouw project. Door vakmensen te outsourcen kan je de volledige focus leggen op je nieuw of lopend project. Zoals eerder vermeld, hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de geschikte persoon. Je hoeft ook geen extra opleidingen te voorzien om de nieuwe werknemer in te werken. Bij Technicians heeft iedere werknemer voldoende ervaring waardoor ze meteen aan de slag kunnen in je bedrijf.

Waarom rekenen op Technicians?

Technicians is een onderaannemer die technische profielen zoals schrijnwerkers en elektromechaniekers outsourcet voor korte- en langetermijnopdrachten. Je kan bij Technicians terecht voor storingtechniekers, onderhoudstechniekers, las- en montagetechniekers, industriële elektriciens en machinebouwers. Kortom: welke versterking je ook zoekt, je kan bij Technicians terecht. Wij ondersteunen jouw bedrijf graag met onze ervaren techniekers die veilig te werk gaan om kwaliteit af te leveren.

Zoekt je een onderaannemer voor elektriciteitswerken of andere zaken, dan kan je zeker bij Technicians terecht! Als je contact opneemt, dan maken wij een afspraak om je project te bespreken. Daarna gaan wij op zoek naar de geschikte technieker die je kan bijstaan in je project. De administratieve afhandeling nemen wij volledig voor onze rekening.

Outsourcing op lange termijn | Outsourcing van techniekers
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.