ONDERAANNEMER GEZOCHT?

Onderaannemer voor laswerken gezocht?

Bent u op zoek naar een onderaannemer voor laswerken? Dan kan Technicians een uitkomst bieden aan uw zoektocht. Technicians is dé technische en ‘projectoutsourcing specialist’ van België. U kan bij ons  terecht voor projecten van zowel korte als lange duur.

Werken met een onderaannemer biedt meerdere voordelen. Het zorgt ervoor dat uw job of project professioneel wordt uitgevoerd door externe specialisten, en u zich kan focussen op andere zaken. U hoeft zich tevens niet druk te maken in het vinden van de juiste specialist want wij, Technicians hebben als partner voor elke job de juiste expert klaarstaan. Kortom zorgen wij voor de perfecte match tussen opdracht en onderaannemer voor laswerken.

Het enige dat u hoeft te doen, is met ons het project of de opdracht bespreken en wij doen de rest. Technicians is er om alle administratieve last en de selectiefase van u over te nemen. Wij denken mee met u, zijn flexibel en lossen graag problemen op. Daarnaast staan veiligheid en kwaliteit voor ons centraal.

Op zoek naar een passende onderaannemer voor laswerken? Contacteer ons vrijblijvend via deze link.

onderaannemer laswerken
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.