ONDERAANNEMER GEZOCHT?

Welke onderaannemers vind je bij Technicians?

Technicians, dat is outsourcing voor bouw en industrie. Heb je een project lopen en handen te kort? Staat er een nieuw project op de planning maar heb je niet genoeg personeel. Dan kan het outsourcen van technische profielen wel eens een oplossing bieden. Technicians heeft een groot aanbod aan ervaren techniekers die als onderaannemer kunnen worden tewerkgesteld in je bedrijf. Dat aanbod hebben wij hier voor je neergeschreven, opgedeeld in twee categorieën. Of je nu op zoek bent naar een technieker, lasser of industriële elektricien, wij kunnen zeker helpen!

Industrial technicians

Als je met je bedrijf actief bent in de industriesector, dan kan Technicians je bijstand bieden met volgende professionele technische profielen: storingstechniekers, onderhoudstechniekers, las- en montagetechniekers, industriële elektriciens en machinebouwers. Alle industrial technicians zijn in het bezit van de nodige materialen om je bedrijf uit de nood te helpen.

 • Storingstechniekers. Op zoek naar een technieker als onderaannemer voor je elektrische en mechanische problemen? Wij hebben vakkundige mensen in dienst die de storingen oplossen en ook meedenken hoe je het rendement van je productie kan verhogen. Als je dat wenst, stelt onze storingstechnieker ook verbeteringen voor.
 • Onderhoudstechniekers. Kan je een wel een technieker als onderaannemer gebruiken voor een nieuw of lopend project? Onze onderhoudstechniekers staan paraat om het onderhoud van je machines en installaties voor hun rekening te nemen. Je kan een onderhoudstechnieker van Technicians inschakelen om de goede werking van machines en installaties te verzekeren, de voorraad van reserveonderdelen te beheren en de machines na te kijken. Ook kan je ze inzetten om de onderhoudsadministratie op te volgen en het onderhoud te coördineren. Heb je hulp nodig bij het installeren van nieuwe machines, dan kan je ook aankloppen bij Technicians.
 • Las- en montagetechniekers. Kan je eerder een las- en montagetechnieker gebruiken? Die heeft Technicians ook. Onze lassers en monteurs zijn, net zoals alle andere techniekers, opgeleid om de beste diensten te voorzien. Met Technicians als onderaannemer zit je nooit meer zonder lasser of monteur en kan je bovendien genieten van de voordelen die outsourcing met zich meebrengt.
 • Industriële elektriciens. De industriële elektriciens van Technicians zijn ervaren vakmensen die je elektrische installaties in je bedrijf onderhanden nemen. Als industriële elektriciens als onderaannemer, plannen en organiseren zij alles dat te maken heeft met elektriciteit. Heb je nieuwe elektrische machines die moeten worden geïnstalleerd of enkele oudere machines die moeten worden nagekeken? De professionele industriële elektriciens kunnen je bij ieder probleem helpen. Bovendien houden ze de werking van de installaties in de gaten, zodat er geen andere problemen ontstaan.
 • Machinebouwers. Technicians heeft enkele professionele en getalenteerde machinebouwers in dienst die je als onderaannemer kan aannemen. Ons personeel kan machines ontwikkelen en bouwen, zowel grote als kleine installaties. Kan je een machinebouwer gebruiken voor je kleine en/of grote projecten, neem dan contact op met Technicians.

Building technicians

Ben je eerder met je bedrijf actief in de bouwsector, dan kan je ook terecht bij Technicians. Wij hebben namelijk ook een aanbod aan techniekers die gespecialiseerd zijn in die sector. Je kan een beroep doen op elektriciens, installateurs sanitair, HVAC-installateurs en schrijnwerkers.

 

 • Elektriciens. Nood aan gekwalificeerde, opgeleide elektriciens om je bedrijf te assisteren met een kort of langdurend project? Onze elektriciens hebben genoten van een opleiding en zijn in staat om elektriciteit aan te leggen, herstellingen uit te voeren en mogelijke problemen op te lossen. Bij ons staat veiligheid voorop en dat nemen onze mensen dan ook mee naar je project.
 • Installateurs sanitair. Onze installateurs sanitair zijn verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de sanitaire voorzieningen. Ze zijn gespecialiseerd in het leggen van gas- en waterleidingen, het herstellen van kranen en andere zaken en het monteren van toiletten, badkamerverwarmingen en nog veel meer. Een installateurs sanitair kan worden tewerkgesteld in je bedrijf als onderaannemer waardoor je van vele voordelen kan genieten.
 • HVAC-installateurs. Een HVAC-installateur als onderaannemer in dienst nemen kan bij Technicians. Onze HVAC-installateurs zijn opgeleid om de verwarming, ventilatie en airconditioning onder handen te nemen en daar hebben ze een meet- en regeltechniek voor. Installateurs van bij Technicians zijn in staat om de HVAC-installatie correct te installeren en op te volgen en doen dat op een professionele en vakkundige manier.
 • Schrijnwerkers. Heb je eerder nood aan een schrijnwerker dan aan een elektricien, dan kan je ook contact opnemen met Technicians. Onze schrijnwerkers komen namelijk graag je bedrijf ondersteunen met hun vakkundige expertise.

Op zoek naar een passende onderaannemer?

Contacteer ons vrijblijvend via deze link.

Outsourcing onderaannemer | Technicians
Outsourcing onderaannemer | Technicians
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


  Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
  Laad je bestand hier op.