Ondersteuning bij montagewerken

Ondersteuning bij montagewerken

Technicians beschikken over de nodige ervaring in montagewerken, alsook demontagewerken. Als betrouwbare partners specialiseren wij ons in het vinden van dé gepaste vakman ter ondersteuning bij montagewerken. Dat kan zowel voor projecten op lange, als op korte termijn.

Onze mensen zijn ook projectmatig inzetbaar als bij montagewerken. Voor jou kan dat interessant zijn om eventuele tekorten tijdens piekmomenten en verlofperiodes op te vangen. Afhankelijk van de aard van de werken, kunnen onze gedreven Technicians de volledige of slechts een gedeelte van de opvolging op zich nemen. Ze bieden ondersteuning bij de uitvoering van de montagewerken.

Aangezien we een groot bestand aan techniekers ter beschikking stellen, kunnen we snel voor je aan de slag. We zijn flexibel en stellen alles in het werk om je zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Op die manier zorgen we ervoor dat de hinder van de werken voor jou zo klein mogelijk is.

Binnenkort (de)montagewerken gepland? Ben je op zoek naar ondersteuning? Contacteer ons!

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.