Onze industriële elektriciens staan voor je klaar

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele industrieel elektricien? Bij Technicians staan wij klaar om je te helpen bij het bekabelen van machines, het aanleggen van sterkstroom en het installeren van algemene elektrische toepassingen. Wij ondersteunen je bij de bekabeling van elektrische borden, zowel voor industriële borden als voor modulaire borden. Onze industriële elektriciens installeren nieuwe elektrische industriële installaties en vernieuwen bestaande installaties waar nodig.

Industrieel elektricien voor bedrijven

Onze specialisatie ligt in de installatie en vernieuwing van krachtstroomoplossingen. Wij helpen industriële ondernemingen waar zware machines een forse belasting op het elektriciteitsnet veroorzaken. In veel bedrijfsgebouwen en fabrieken kan het nodig zijn om de groepenkast te vergroten. De industrieel elektricien van Technicians neemt deze taak volledig uit handen en gaat uitstekend werk leveren.

De taken van onze industriële elektriciens

Een industrieel elektricien van Technicians neemt de organisatie, planning en monitoring van alle elektrische installaties voor zijn rekening. Onze elektriciens zorgen ervoor dat alle elektrische voorzieningen in bedrijven en fabrieken operationeel blijven. Ze dragen zorg voor de controle en goede werking van de installaties. Hieronder lees je wat wij voor jou kunnen betekenen:

 • Installeren van elektrische installaties
 • Monteren en demonteren van elektrische voorzieningen
 • Vernieuwen en uitbreiden van bestaande installaties
 • Operationeel houden van huidige elektrische installaties

Waarom kiezen voor Technicians?

 • We zijn betrouwbaar en volledig gediplomeerd
 • We bieden hulp bij stroomstoringen en nood
 • We hebben jarenlange ervaring en expertise
 • We bieden transparante en scherpe prijzen

Contacteer ons voor meer info

Bij stroomstoringen of spoedaanvragen kunnen wij binnen no-time bij jou op locatie zijn. Onze transparante en scherpe prijzen zorgen ervoor dat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Dit gecombineerd met de kwaliteit van ons werk, garandeert een professioneel en subliem eindresultaat. Heb je dringend een ervaren en vakkundige industriële elektricien nodig? Onze elektriciens zijn betrouwbaar, volledig gediplomeerd en gespecialiseerd in hun vak.

Interesse? Neem contact met ons op!

Outsourcing onderaannemer | Technicians
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


  Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
  Laad je bestand hier op.