Outsourcing voor machinebouw

Bij Technicians specialiseren we ons in de outsourcing van technische profielen. Dat houdt onder andere ook de outsourcing van techniekers voor machinebouw in. Onze technische profielen staan klaar als versterking voor jouw machinebouw.

Outsourcing machinebouwOutsourcing voor machinebouw

Machinebouw focust zich op ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van machines die ingezet worden in productiebedrijven. Om machines te ontwikkelen en installeren, is er nood aan een bekwame technieker die correct werkt en stressbestendig is. Onze techniekers zijn inzetbaar bij de bouw van machines. Het vervaardigen en afwerken van de machines doen zij volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Waarom kiezen voor Technicians?

Technicians zijn betrokken en gepassioneerd. Ze houden van hun job en voeren die uit met kennis van de materie. Bovendien dragen ze kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. Onze techniekers zijn experts in hun vak. Zo is er voor elke klus de perfecte technieker.

Ben je op zoek naar een technieker ter versterking van de machinebouw voor een van jouw projecten? Dankzij de expertise en bekwaamheid van onze Technicians ben je zo vertrokken. Contacteer ons vandaag nog!

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.