Outsourcing solutions

Op zoek naar outsourcing solutions voor de uitvoering van het technische aspect van bepaalde projecten? Dan is Technicians precies het bedrijf dat je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van technische specialisten, die bedrijven in de bouw en industrie bijstaan tijdens de technische zaken van een of meerdere projecten.

Er is namelijk vaak behoefte aan specialistische technische kennis om een project tot een goed einde te brengen. Als ervaringsdeskundige in het vinden van outsourcing solutions weten wij precies te achterhalen welke technische personen voor het project van jouw bedrijf geschikt zijn. Aan de hand van een nauwe samenwerking en optimale communicatie gaan wij dan ook aan de slag om de juiste technieker bij het juiste bedrijf te plaatsen.

Heb je behoefte aan outsourcing solutions? Neem dan contact op met Technicians. Wij gaan voor je op zoek naar de juiste mensen voor een langdurige samenwerking.

Outsourcing op lange termijn | Outsourcing van techniekers
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.