Service technieker in onderaanneming? Geen probleem bij Technicians!

Service technieker in onderaanneming? Geen probleem bij Technicians!

Nood aan een service technieker in onderaanneming? Reken op de vakmannen van Technicians om jouw onderneming bij te staan.

 

Voordelen van een freelance service technieker

 Wie kiest voor outsourcing, hoeft zich zelf niet over het aanwervingsproces te ontfermen. Dat betekent dat je geen opleidingen hoeft te voorzien en ook geen lange selectieprocedures. Technicians neemt dit deel op zich, waardoor jij meteen op een straffe service technieker kan rekenen.

Bovendien is de beschikbaarheid erg flexibel. Zo kan je voor één project op onze technieker rekenen, maar ook een langetermijnsrelatie opbouwen. De keuze is aan jou!

 

Externe service techniekers, maar ook andere profielen beschikbaar

Bij Technicians hebben we tal van technische profielen. Je kan dus ook steeds bij ons terecht als je een andere technieker zorgt voor jouw opdracht.

Onze service techniekers kunnen ingezet worden voor het onderhoud van verschillende installaties en diverse herstellingen. Alle medewerkers hebben het vereiste diploma en/of de nodige ervaring om de opdracht tot een goed einde te brengen. Bovendien mag je rekenen op een klantvriendelijke service technieker die een waardige ambassadeur van jouw onderneming is en perfect zelfstandig aan de slag kan.

 

Geen technieker nodig voor je project, maar net zelf op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Neem dan gerust een kijkje tussen onze vacatures of contacteer ons vrijblijvend.
Service technieker in onderaanneming
Service technieker in onderaanneming
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.