Technicians, top in technische bijstand!

Bij Technicians specialiseren we ons in de outsourcing van technische profielen. 

Technicians, top in technische bijstand


Technische bijstand | Technische outsourcingTechnicians levert technische bijstand bij de realisatie van tal van projecten. We beschikken over een gemotiveerd team van allerlei techniekers die inzetbaar zijn voor projecten op lange of korte termijn. Graag bekijken we de noden van elk project om een technieker in te schakelen die beschikt over de vereiste vaardigheden.

Als specialist in technische bijstand streven we ernaar om kwaliteitsservice te leveren ongeacht de grootte of status van het project. Onze techniekers zijn vakspecialisten en staan garant voor een opvolging doorheen elke fase van de werken.

Dankzij ruime praktijkervaring en zelfstandig denkvermogen hebben onze ervaren techniekers voeling met tal van projecten. Ze zijn gemotiveerd, gepassioneerd en staan klaar om voor jouw project de nodige technische bijstand te leveren.

Als expert in technische outsourcing engageren we ons voor zowel projecten op grote schaal, als voor werken van kleinere aard. We investeren in continue bijscholing van onze techniekers zodat ze technisch hoogstaand werk kunnen leveren.

Op zoek naar technische bijstand voor lange of korte termijn? Neem zeker contact met ons op.

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN - GENK

Kantoor GENT

Dendermondesteenweg 530
9070 Destelbergen
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Genk

Evence Coppéelaan 78
3600 Genk
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

 

Contacteer ons