Techniekers gevraagd!

Techniekers gevraagd!

Bij Technicians zijn er steeds techniekers gevraagd om onze teams te versterken. Op onze website vind je verscheidene technieker vacatures zoals elektricien of elektromekanieker. We willen ons bedrijf uitbreiden en zijn daarom geïnteresseerd in nieuwe profielen om onze teams te vervolledigen.

Frisse wind

Door de evoluties in de technische outsourcing en de bouwsector is het van belang om nieuwe werknemers aan te nemen. Daarom worden er bij Technicians nieuwe techniekers gevraagd. Ze brengen een frisse wind in het bedrijf en door hen kunnen we weer volop onze klanten helpen en hun problemen oplossen.

Elk vakgebied of specialiteit heeft nieuwe en jonge leden nodig, daarom is er voor elk onderdeel van al onze diensten een (technieker) vacature.

Minimum ervaring

We zorgen er natuurlijk altijd voor dat onze techniekers een minimum aan ervaring hebben. Dit zal dus altijd vermeld worden in de (technieker) vacature. Dat komt doordat we op de meest professionele manier samen willen werken met onze klanten. Daarnaast mag het vakgebied van onze werknemer geen geheimen meer voor hem hebben.

Spontane sollicitatie

Naast het solliciteren via een specifieke vacature zoals die van technieker, kan je ook steeds spontaan solliciteren bij Technicians. Zoals in onze vacatures staat vermeld, verwachten we een minimum aan ervaring.

Ben je op zoek naar een job in de technische outsourcing en heb je ervaring? Bekijk zeker onze vacatures en solliciteer. Misschien word jij onze nieuwe collega.

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.