Technische bijstand en ondersteuning

Technische bijstand en ondersteuning

Zit je met een probleem en wil je in contact komen met de technische bijstand of ondersteuning? Wij van Technicians helpen je graag! Wij ondersteunen alle industriële ondernemingen voor preventief en curatief technisch onderhoud, machinebouw, bordenbouw, las- en montagewerken en industriële verhuisprojecten.

Technische bijstand en ondersteuning voor bouwtechnische ondernemingen

Alle bouwtechnische ondernemingen kunnen ons inschakelen voor technische ondersteuning in onderhoud en installatie van elektriciteit, sanitair, HVAC en schrijnwerk. Wij weten hoe vervelend het kan zijn als er iets misgaat met de elektriciteit. Ons team bestaat uit experts op het gebied van elektriciteit, zodat jij volledig op ons kan vertrouwen.

Professioneel en vakkundig technische bijstand en ondersteuning

Ons team is volledig gecertificeerd en hebben jarenlange expertise in het bieden van technische bijstand en ondersteuning. Daarnaast geloven wij als organisatie dat een leerproces nooit ten einde komt, waardoor wij continu blijven investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Met de juiste opleidingen binnen hun vakgebied/specialiteit zorgen wij keer op keer voor een professionele technische bijstand en ondersteuning voor al onze partners.

Technische bijstand en ondersteuning die meedenkt

Heb je een storing of een ander elektriciteitsprobleem? Onze ervaren techniekers beschikken over de nodige vakkennis waardoor ze jou op een snelle en goede wijze kunnen helpen. Bij Technicians ben je verzekerd van een soepele samenwerking en een uitmuntende technische bijstand en ondersteuning. 

  • Wij gaan veilig en verantwoord te werk
  • Wij leveren een kwalitatief hoogstaande ondersteuning
  • Wij denken actief mee met onze partners
  • Wij werken probleemoplossend en doelgericht
  • Wij beschikken over vakkennis en zijn gecertificeerd
  • Wij hebben geduld en houden het overzicht

Heb je last van een stroomstoring of elektriciteitsprobleem?

Onze experts helpen je maar al te graag! Wij voeren kwalitatief goede reparaties uit, waardoor de kans dat je weer een storing meemaakt zeer klein is. Technicians helpt je bij het oplossen van je elektriciteitsproblemen, dus twijfel niet langer en schakel ons direct in! Onze elektriciens zijn van alle markten thuis, hierdoor weten wij exact hoe wij je snel en goed kunnen helpen. 

Is het nodig om extra elektra aan te leggen?

Bij een verhuis is het noodzakelijk om de elektriciteit te controleren, want in sommige gevallen moet de elektriciteit worden aangelegd. Je wilt natuurlijk wel verlichting hebben en geen last ervaren van onverwachte stroomstoringen. Neem contact op met onze technische bijstand en ondersteuning en wij adviseren je of het verstandig is om de elektriciteit door een elektricien te laten controleren.

Interesse? Neem contact met ons op!

Technicians
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.