Technische vacatures

Ben je op zoek naar een job?
Bij Technicians hebben we heel wat technische vacatures.

We zoeken bij Technicians steeds nieuwe collega’s. We hebben op onze website een pagina met tal van technische vacatures. We zijn actief in verschillende vakgebieden zoals elektriciteit, lassen enzovoort. We zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen in al onze specialiteiten.

Ervaring gevraagd

Zoals je kan zien in onze technische vacatures vragen we steeds een minimum aan ervaring. Het is belangrijk dat elk van onze werknemers zijn vakgebied of specialiteit heel goed kent. We willen altijd de beste service en kwaliteit aanbieden aan onze klanten. Een goede opleiding en ervaring is daarvan de basis. Die basis kan dan ook nog worden aangevuld aan de hand van bijscholing.

Evoluties

Door alle veranderingen en evoluties in elk van de vakgebieden is er nood aan bijscholing. We vragen daarom ook aan de sollicitanten van onze technische vacatures om leergierig te zijn. De nieuwe toepassingen en technieken in elk vakgebied moeten gekend zijn om goed te kunnen functioneren.

Sollicitatie

Je kan naast alle technische vacatures op onze website ook steeds spontaan solliciteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s in al onze specialiteiten. Zoals eerder vermeld verwachten we toch een minimum aan ervaring. Dit om de beste service te garanderen aan onze klanten.

Ben je geïnteresseerd om bij Technicians aan de slag te gaan als technieker?
Bezoek onze technische vacatures op onze website of bel ons op het nummer 052 22 06 69.

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN - GENK

Kantoor GENT

Dendermondesteenweg 530
9070 Destelbergen
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Genk

Evence Coppéelaan 78
3600 Genk
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

 

Contacteer ons