Wat doen installateurs sanitair precies?

 

Om een badkamer, keuken of wasruimte te plaatsen, moet je een sanitaire installatie voorzien. Daarbij bepaalt de ligging van de waterleidingen en -voorzieningen in de kamer waar je het sanitair kunt plaatsen. Om die installatie volgens de wettelijke voorschriften te installeren, doe je het best een beroep op bekwame installateurs van sanitair.

Wat doeT een installateur sanitair?

De installateurs hebben tal van taken die gelijklopen met die van loodgieters. Zo leggen ze leidingen voor gas en water, herstellen ze kranen of boilers en manipuleren ze leidingen voor water en gas. Installateurs sanitair monteren ook toiletten, douchecabines en badkamerverwarmingen. Ze zorgen ervoor dat het sanitair functioneert en ook voor het onderhoud of eventuele reparaties ervan. Kortom, alles wat met sanitair te maken heeft, behoort tot het takenpakket van installateurs sanitair.

Veelzijdigheid troef

Zoals je hierboven kon lezen, is een bekwame installateur van sanitair een veelzijdig, technisch profiel. Alle vakmannen bij Technicians kunnen bovendien volledig zelfstandig aan de slag en hebben dus voldoende ervaring met diverse sanitaire voorzieningen. Wie een beroep doet op onze installateurs, hoeft zich over het sanitair geen verdere vragen meer te stellen en kan zich bijgevolg voluit focussen op de andere aspecten van het (ver)bouwproject. 

Zin gekregen om als installateur sanitair aan de slag te gaan bij Technicians? Bekijk dan zeker onze vacatures! Heb jij daarentegen nood aan professionele installateurs van sanitair, om in onderaanneming je project te ondersteunen? Ook dan kan je uiteraard steeds bij Technicians terecht. Door een beroep te doen op onze installateurs, hoef je zelf geen nieuwe werknemers op te leiden en ben je toch verzekerd van honderd procent vakmanschap. 

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.