Werken in onderaanneming? Technicians zoekt extra talent!

Werken in onderaanneming?
Technicians zoekt extra talent!

Bij Technicians werken we via outsourcing en hebben we een team vol gespecialiseerde industrial technicians en building technicians. Om tegemoet te komen aan de wensen van al onze partners, zijn wij steeds op zoek naar extra talent om de rangen te versterken. Heb je dus interesse om te werken in onderaanneming en pas je uitstekend binnen het team van Technicians? Dan horen we graag van jou.

Verschillende technische profielen gezocht

Bij Technicians zoeken we verschillende technische profielen om ons team te versterken. Zo zijn er onder meer vacante jobs als elektricien, schrijnwerker of installateur van HVAC of andere. Ben jij dus technisch aangelegd, een echte teamspeler en gedreven om voor Technicians aan de slag te gaan? Dan hebben we ongetwijfeld een goede match!

Bij Technicians sta je als technieker steeds centraal. Aangezien we werken via onderaanneming, draag je dan ook steeds onze waarden uit. Bovendien zijn er tal van groeimogelijkheden om je volle potentieel te kunnen benutten. Daarnaast kan je rekenen op een mooie verloning, kwalitatief werkgerief, veel afwisseling en vrijheid en de mogelijkheid tot een eigen bestelwagen.

Beloning voor het aanbrengen van talent

Ben jij een ervaren onderaannemer in de bouw? Een HVAC-expert die zijn gelijke niet kent? Of gewoon mateloos geboeid door technische outsourcing en werken in onderaanneming? Het mooie is dat we bij Technicians net heel diverse profielen kunnen gebruiken om onze projecten te realiseren.

Ken of ben je al iemand die aan de slag is bij Technicians? Dan hebben we fijn nieuws! Wij belonen namelijk graag onze werknemers die ander talent met zich meebrengen. Technicians-collega’s die minstens 21 dagen bij ons aan het werk zijn en een aanwinst kunnen aanbrengen, krijgen dan ook een gloednieuwe Turbine-barbecue cadeau, inclusief heerlijk vleespakket. Smakelijk!

Interesse in een nieuwe uitdaging bij Technians?

Neem een kijkje tussen onze vacatures of contacteer ons vrijblijvend.

onderaannemer storingstechnieker | werken in onderaanneming
Lokale opvolging werf | Projectopvolging
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.