Lasser gezocht

Een lasser gezocht, wat nu?

Een lasser is iemand die stukken metaal aan elkaar verbindt met een lasapparaat. Een andere benaming voor een lasapparaat is laspost of lasmachine. Een lasser gaat als volgt te werk: hij/zij verwarmt een stuk metaal of ander voedingsmateriaal. Door de hitte zal het metaal of voedingsmateriaal smelten waardoor hij/zij de stukken stevig aan elkaar kan hechten.

Tijdens het lassen is het verplicht om een lasbril op je neus te zetten en een lasmal te dragen. Een lasbril beschermt je ogen tegen het felle licht van een lasmachine.

Wat als er door bedrijven naar een lasser gezocht wordt?

Bedrijven die op zoek zijn naar lassers, zijn heel vaak lang op zoek naar de geschikte kandidaat. Goede lassers zijn namelijk heel moeilijk te vinden. 

Vacatures: lasser gezocht

Ben je er niet van overtuigd dat er weinig vacatures beschikbaar zijn voor lassers? Kijk bijvoorbeeld eens naar enkele vacaturesites en tel eens hoeveel vacatures je tegenkomt met de titel: lasser gezocht.

Gemotiveerde lasser gezocht

Wij bij Technicians krijgen steeds meer werk en daarom zijn wij op zoek naar lassers. Beschik je over een 2-tal jaar werkervaring en een relevant diploma? Je kan zowel zelfstandig als in team werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Vacature Technicians: lasser gezocht

Ben je op zoek naar een job als lasser? Bij Technicians zijn wij op zoek naar TIG, MIG en MAG lassers. Wij zoeken iemand met ervaring en met het juiste diploma. Heb je interesse in de job? Neem snel contact met ons op via info@technicians.be of via ons contactformulier!

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN - GENK

Kantoor GENT

Dendermondesteenweg 530
9070 Destelbergen
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Genk

Evence Coppéelaan 78
3600 Genk
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

 

Contacteer ons