Ondersteuning bordenbouw

Op zoek naar industrieel elektriciens of bordenbouwers? Wij hebben ze!

Te veel werk en te weinig techniekers? Onze ervaren Technicians helpen graag een handje. Onze medewerkers (industrieel elektriciens, elektromechaniekers, storingstechniekers, onderhoudstechniekers…) zorgen voor ondersteuning bij uw project. Zo kunnen ze u helpen bij onder meer bekabeling, aansluiting en bordenbouw en zorgen ze voor uw elektriciteit van begin tot eind.

 

Elektrotechniek: een veelzijdig begrip

Elektriciteitswerken zijn heel uiteenlopend. Afhankelijk van de aard van de werken moet de elektriciteit vernieuwd of nieuw gelegd worden. Telkens stelt de technieker daarvoor een elektriciteitsschema op waarmee hij vastlegt hoe hij de elektriciteit precies zal installeren. Vervolgens moet de elektrische installatie dan ook gekeurd worden. Bij een eventueel falen zal de technieker moeten nagaan wat er foutloopt.

Onze gedreven elektriciens zorgen voor elektriciteitsvoorzieningen volgens uw planning en wens. Dat doen ze al dan niet in samenwerking met uw eigen medewerkers. Technicians hebben een uitgebreide expertise en tal van ervaring binnen hun vakgebied. Die ervaring doen ze op bij zowel kleine als grote werken op lange en korte termijn. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor de gepaste technieker(s) om in te zetten bij de uitbouw van uw project.

 

Elektrische bordenbouw

Bent u specifiek op zoek naar ondersteuning bij bordenbouw? Onze elektriciens zorgen voor technische ondersteuning bij de bekabeling van zowel industriële, als modulaire borden. Daarvoor hebben wij een aantal elektromonteurs ter beschikking die u kunt inschakelen. Onze bordenbouwer bekabelt volgens nummering, kleurcode en materialen van uw keuze.

 

Specifieke bekabeling

Ook voor vb. de bekabeling van HVAC en vermogensverdeling bent u bij ons aan het juiste adres! Onze techniekers monteren volgens plan de benodigde kabelwegen. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de uitvoering van het project zoeken wij telkens met u naar de meest rendabele oplossing in functie van uw planning en budget.

Nood aan een technieker met elektrische kennis? Contacteer ons en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen! Op zoek naar een job als bordenbouwer? Wij zijn steeds op zoek naar technici om ons team van Technicians te vervoegen.

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.