Ondersteuning in onderhoud en installatie van HVAC

Ondersteuning in onderhoud en installatie van HVAC nodig?

Ondersteuning in onderhoud en installatie van HVAC | Technische bijstand | TechniciansWil je een installatie laten plaatsen in je gebouw? Technicians beschikt over ervaren techniekers die kunnen bijstaan in onderhoud en installatie van HVAC. Onze bekwame werkkrachten denken mee in functie van jouw project en zetten daarbij hun kennis en ervaring in om je zo goed mogelijk bij te staan bij de werken. Op die manier is de HVAC voor jouw gebouw op die manier uiterst performant.

Belangrijk bij de bouw of renovatie van een (bedrijfs)gebouw is om de verwarming, ventilatie en airconditioning niet uit het oog te verliezen Medewerkers moeten namelijk in een gezond werkklimaat kunnen werken, en klanten kun je nu eenmaal niet ontvangen in een muffe ruimte waar amper zuurstof hangt.

Tegenover klassieke warmtepompen en airco, is de installatie van HVAC veel complexer. Beiden regelen ze dezelfde klimaatcomforteigenschappen van je gebouw, maar hun werking is anders.  Bij een HVAC-systeem gebeurt die regeling met een luchtbehandelingskast en niet met een buitenunit.

HVAC installaties worden voornamelijk teruggevonden in grotere gebouwen zoals kantoorgebouwen, laboratoria, … In die ruimtes moet enerzijds overdruk vermeden worden door middel van afvoer naar buiten. Anderzijds heeft het klimaatcomfort ook een invloed op de werking van elektronica. Ondersteuning bij onderhoud en installatie van HVAC is dus zeer belangrijk. Alleen zo ben je er zeker van dat zowel de koeling, ventilatie als verwarming van het gebouw perfect in orde is.

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud en installatie van HVAC? Contacteer ons en we bekijken samen welke technieker op het lijf van jouw project geschreven is.

CONTACT

info@technicians.be
BRUGGE - GENT - ANTWERPEN - GENK

Kantoor GENT

Dendermondesteenweg 530
9070 Destelbergen
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor BRUGGE - OOSTKAMP

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Antwerpen

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

Kantoor Genk

Evence Coppéelaan 78
3600 Genk
+32(0)52 - 22 06 69
Bereken route

 

 

Contacteer ons