Technieker gezocht

Technieker gezocht!

Ben je op zoek naar een job als technieker? Solliciteer snel voor de vacature technieker.

Wij zoeken techniekers om ons team in Brugge, Gent en Antwerpen te versterken. Technicians heeft heel wat te bieden. Bekijk hier welke job als technieker wij voor jou in petto hebben.

Als technieker ben je in staat om technische tekeningen te lezen en te interpreteren. Samen met je collega’s werk je de technische tekeningen uit tot kunststof realisaties. Wat jou ook zeker niet vreemd is, is lassen, plooien en frezen. Jij hebt deze technieken zodanig onder de knie dat ze als vanzelfsprekend uitgevoerd worden. Als technieker sta je onder meer in voor het preventief en curatief onderhoud van een geautomatiseerd en uitgebreid machinepark en de verschillende randapparatuur.

Profiel kandidaat

Voor de vacature van technieker zoeken wij iemand die met succes zijn diploma elektronica, elektriciteit of elektromechanica heeft behaald. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, je bent sociaalvaardig en werkt probleemoplossend.

Interesse in de vacature technieker?

Heeft u interesse in de vacature technieker? Neem snel contact met ons op via info@technicians.be.

Indien u geen interesse heeft in de vacature technieker. Neem gerust een kijkje op onze website voor andere interessante vacatures. Bij Technicians zijn wij altijd op zoek naar elektriciens, installateurs centrale verwarming, storing techniekers, onderaannemers, schrijnwerkers, lassers,….

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.