Technieker gezocht?

Ben je op zoek naar een extra werkkracht of een gespecialiseerde en ervaren installateur cv/sanitair? Bij Technicians kan je terecht voor ervaren installateurs cv/sanitair. Onze installateurs zijn flexibel inzetbaar voor projecten op zowel lange als korte termijn en leveren kwalitatief hoogstaand werk.

Technieker gezocht voor jouw volgende project?

Onze vakmannen staan gekend voor hun passie voor het vak en de betrokkenheid bij jouw project. Technicians staat garant voor kennis, vakbekwaamheid, efficiëntie en flexibiliteit. Bovendien is veiligheid voor ons ook zeer belangrijk. Daarom voeren onze vakmannen alle werken uit met oog op veiligheid en dragen zij altijd beschermende kledij.

Breed aanbod techniekers

Technicians heeft vakmannen beschikbaar voor elke klus. Wij beschikken niet alleen over installateurs cv/sanitair, maar ook over techniekers, monteurs, lassers, loodgieters, … Samen bepalen wij voor jouw project het plan van aanpak, de verwachte resultaten en de nodige werkkrachten.

Zoek je een technieker voor je volgende project? Contacteer ons!

gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.