EXPERTS IN HVAC GEZOCHT?

Outsourcing van kwalitatieve HVAC-techniekers

Op zoek naar een installateur HVAC of een onderaannemer HVAC, dan ben je op de juiste plek. Technicians is gespecialiseerd in het outsourcen van technische profielen in de bouwsector en industriële sector, waaronder verschillende HVAC-techniekers.

Via outsourcing bespaar je heel wat tijd en geld en moet je enkel maar de gepresteerde werkuren vergoeden. Het is een makkelijke manier om een tekort aan personeel snel op te lossen.

Wat is HVAC?

HVAC staat voor ‘heating, ventilation en air conditioning’. Met andere woorden, een installatie die de warmte, ventilatie en airconditioning kan regelen.

Met een HVAC-installatie kan je het comfort van de bewoners of werknemers verbeteren. Via het warmtesysteem woon/werk je in een aangename temperatuur, de airconditioning kan worden ingeschakeld wanneer het ook buiten te warm wordt en de ventilatie draagt bij aan een gezonde luchtkwaliteit. Naast woningen en kantoren, kunnen HVAC-installaties ook worden geïnstalleerd in rusthuizen, appartementsgebouwen, magazijnen en productiegebouwen.

Onderaannemer HVAC: installatie en onderhoud

Installateurs HVAC installeren de HVAC-installatie op een correcte manier, zodat je er meteen gebruik van kan maken. Na de installatie kunnen de bewoners van het gebouw meteen het klimaat in het gebouw regelen, zowel op gebied van warmte, ventilatie als de airconditioning.

De onderaannemer HVAC is dan weer verantwoordelijk voor een perfecte installatie van het toestel, de uitleg en het onderhoud ervan. Daarbovenop wordt de HVAC-installatie geïnstalleerd zodat je energie kan besparen. Naast de installatie, moet ook het onderhoud voortreffelijk worden uitgevoerd.

 

Voordelen van een goed onderhoud

 • Lage energiefactuur. Dankzij een correcte installatie door een van de HVAC-techniekers en een deftig onderhoud van de installatie kan je besparen op je energiefactuur. Een HVAC-installatie is namelijk energiebesparend, waardoor je op langere termijn een lagere energiefactuur zal ontvangen.
 • Langere levensduur. Zoals dat bij alles het geval is, gaat je installatie langer mee wanneer die goed wordt onderhouden. Onze HVAC-installateurs weten perfect hoe ze een installatie moeten installeren waardoor schade of andere tekortkomingen erg zeldzaam zijn. Dankzij een consequent onderhoud, krijgt je HVAC-installatie een langere levensduur.
 • Luchtkwaliteit. Naast een langere levensduur, heeft een goed onderhouden HVAC-installatie, door een van onze HVAC-techniekers, ook een positieve invloed op de luchtkwaliteit. Door af en toe de kokers te reinigen, vermijd je het verspreiden van vuiligheid en stofdeeltjes in de lucht waardoor de luchtkwaliteit in je ruimtes aanzienlijk kan verbeteren.

Onderaannemer HVAC aannemen?

Op zoek naar een HVAC-expert met een professionele houding en voldoende ervaring om in je bedrijf makkelijk mee te draaien? Zoek niet verder en neem contact op met Technicians. Technicians heeft ook nog andere onderaannemers met technische profielen, voor de industriële sector of bouwsector

  Kwalitatieve HVAC-techniekers gezocht?

  Contacteer ons vrijblijvend via deze link.

  HVAC | HVAC Technieker
  HVAC | HVAC-installatie
  Outsourcing onderaannemer

  CONTACT

  Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

  Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

  Kantoor Oost-Vlaanderen

  Brusselsesteenweg 344C
  9090 Melle

  +32(0)52 - 22 06 69

  Bereken route

  Kantoor West-Vlaanderen

  Gruuthuselaan 49
  8020 Oostkamp

  +32(0)52 - 22 06 69

  Bereken route

  Kantoor Antwerpen/Limburg

  Meetdistrict
  Posthofbrug 6-8
  2600 Berchem

  +32(0)52 - 22 06 69

  Bereken route

   

  Contacteer ons


   Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
   Laad je bestand hier op.