Waarom kiezen voor Technicians als onderaannemers in de bouw?

Technicians: jouw betrouwbare onderaannemers in de bouw

Nood aan betrouwbare, bekwame en ervaren onderaannemers in de bouw? Dan ben je bij onze building technicians aan het juiste adres. 

 

Werken in onderaanneming in de bouw

Wie samenwerkt met Technicians, verzekert zichzelf van vakmanschap. Al onze building technicians hebben de nodige knowhow en voldoende relevante ervaring om meteen aan de slag te gaan. Geen lange inloopprocedure dus en bijgevolg ook geen geld verlies. Daarnaast bespaar je ook de selectieprocedure die je hebt als je zelf personeel moet zoeken.

Ook onze flexibiliteit maakt ons tot een ideale partner om te werken in onderaanneming in de bouw. Een korte samenwerking voor één specifiek project? Liever langer samenwerken aan diverse projecten, jaren aan een stuk? Wij staan voor beide werkwijzen open. 

 

Onderaannemers in de bouw nodig? Contacteer Technicians

Groot project of eerder kleinschalig? Bij Technicians hebben we ervaring met tal van verschillende bouwprojecten. Wij hebben dus alle nodige kennis om jouw project mee te helpen realiseren. Bovendien hebben we ook heel wat uiteenlopende profielen in ons medewerkersbestand. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je een  vakman zoekt.

 

Geen onderaannemers in de bouw nodig, maar net zelf op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Neem dan gerust een kijkje tussen onze vacatures of contacteer ons vrijblijvend.
Onderaannemers in de bouw
Outsourcing onderaannemer | Technicians
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.