INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN GEZOCHT?

Dringend elektricien nodig? Technicians heeft de industrieel elektricien die je zoekt!

Heb je in je onderneming enkele elektrische installaties staan die wel een onderhoudsbeurt kunnen gebruiken? Of misschien heb je juist enkele nieuwe machines aangekocht en zoek je iemand om die perfect in elkaar te monteren? Een goede industrieel elektricien met ervaring vinden, is in dat geval geen kinderspel.

Nochtans kan een industrieel elektricien echt een meerwaarde bieden aan je onderneming. Daarom is het een goed idee om outsourcing te overweging, bijvoorbeeld voor een onderaannemer elektricien. Op die manier vind je snel een kwalitatieve medewerker, zonder dat je zelf tijd en energie moet stoppen in het selectieproces.

Wat doet een industrieel elektricien?

Een industrieel elektricien wordt ingezet voor alles wat te maken heeft met elektrische installaties in de industriële sector. Daarbij hoort de installatie, het monteren en/of vernieuwen van de installaties, maar ook het onderhoud. Een industrieel elektricien staat dus in voor de installatie en de goede werking van alle elektrische machines in je bedrijf.

Het takenpakket van een industriële elektricien bevat verschillende dingen, allemaal gerelateerd aan de elektrische installaties. Zo kan deze persoon instaan voor de aankoop van de juiste grondstoffen en materialen. Daarnaast kunnen ze worden ingezet om gootsystemen en draagsystemen te monteren. Ook het plaatsen van buizen en kabels behoort tot het takenpakket.

Om alle elektrische installaties vlot te laten werken, zorgt een industriële elektriciens ook voor de plaatsing van schakelaars, motoren en nog andere elektrische elementen die nodig zijn. Als de industrieel elektricien klaar is met werken, is die ook verantwoordelijk voor een ordelijke en propere werkplaats, waar er veilig kan worden gewerkt de volgende dag. Met het juiste schema en een planning, kan een industrieel dus zelfstandig aan het werk en wordt hij/zij een volwaardig lid van je team.

Onderaannemer elektricien voor je bedrijf?

Neem contact op met Technicians, een outsourcingbedrijf dat gespecialiseerd is in technische profielen, om een industriële elektricien als onderaannemer in te schakelen. Bij onze industrial technicians of building technicians vind je sowieso het ideale profiel.

Onze elektriciens gaan professioneel te werk en hebben voldoende ervaring om je bedrijf te ondersteunen bij korte of langdurende projecten. Ze beschikken over de gepaste kledij en het geschikte materiaal om meteen aan de slag te gaan. Via outsourcing betaal je enkel de gepresteerde werkuren, waardoor je er een enorm voordeel kan uithalen.

    Dringend industrieel elektricien gezocht?

    Contacteer ons vrijblijvend via deze link.

    onderaannemer elektriciteit
    Outsourcing onderaannemer | Technicians
    Outsourcing onderaannemer
    gazelle

    CONTACT

    Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

    Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

    Kantoor Oost-Vlaanderen

    Brusselsesteenweg 344C
    9090 Melle

    +32(0)52 - 22 06 69

    Bereken route

    Kantoor West-Vlaanderen

    Gruuthuselaan 49
    8020 Oostkamp

    +32(0)52 - 22 06 69

    Bereken route

    Kantoor Antwerpen/Limburg

    Meetdistrict
    Posthofbrug 6-8
    2600 Berchem

    +32(0)52 - 22 06 69

    Bereken route

     

    Contacteer ons






      Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
      Laad je bestand hier op.