Technische jobs uitbesteden? Reken op de expertise van Technicians

Technische functies uitbesteden? Technicians is dé expert in uitbesteding.

Technicians staat voor het outsourcen – in het Nederlands ook wel uitbesteding genoemd – van uitstekende industrial technicians en building technicians. Wil je dus technische functies uitbesteden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Waarom technische functies uitbesteden?

Technische jobs uitbesteden brengt heel wat voordelen met zich mee. Hoewel je een specifiek profiel zoek, hoef je bijvoorbeeld zelf geen uitgebreide interne opleiding te voorzien. Technicians neemt dit op zich. Bovendien hoef je ook geen selectieprocedures te doorlopen om de juiste vakman te vinden voor de klus.

Uitbesteding via Technicians kan overigens zowel voor een korte periode – dan spreken we van projectoutsourcing – maar sommige klanten verkiezen eerder outsourcing op lange termijn. Wij zijn uitermate flexibel om ons aan te passen aan jouw noden.

 

Erg uiteenlopende profielen beschikbaar via uitbesteding

Wie kiest voor een samenwerking met Technicians, kiest voor een combinatie van kwaliteit en flexibiliteit. Als je technische jobs wil uitbesteden, kan je bovendien heel wat verschillende profielen vinden bij ons. Wij matchen dus steeds de ideale versterking aan je bedrijf.

We hebben bijvoorbeeld verschillende types onderaannemers in huis, maar voorzien ook de outsourcing van HVAC-techniekers, outsourcing van elektriciens en véél meer.

 

Geen nood nodig aan uitbesteding voor je project, maar net zelf op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Neem dan gerust een kijkje tussen onze vacatures of contacteer ons vrijblijvend.
Technische jobs uitbesteden | Uitbesteding
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.