LOKALE OPVOLGING, OVERAL IN BELGIË

Lokale opvolging van de werf als grote troef, ook bij werken in onderaanneming

 

Een beroep doen op onze gespecialiseerde industrial technicians en building technicians is mogelijk in het hele land. Dat wil zeggen dat de activiteiten van Technicians sterk verspreid zijn. Toch staan wij als onderaannemer garant voor een sterke lokale opvolging, eender waar in België de werkzaamheden plaatsvinden.

Met deze troef maken wij dus het verschil wanneer we werken in onderaanneming. Zoek je dus onderaannemers in de bouw of andere sectoren waarin we met Technicians actief zijn? Reken op de beste lokale projectopvolging, zoals bij Technicians. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zogenaamde project outsourcing in diverse sectoren.

Vlekkeloze service in onderaanneming

Eerder kon je bij ons al lezen over de verschillende types onderaannemers die via outsourcing beschikbaar zijn bij Technicians. Niet verwonderlijk, aangezien de outsourcing van technische profielen onze core business is. Wél uniek is de sterke lokale opvolging die we daaraan koppelen bij het werken in onderaanneming.

Of je nu actief bent in de bouw of eerder een beroep doet op outsourcing van industriële elektriciens of HVAC-techniekers, steeds reken je op een vlekkeloze service en de beste projectopvolging. En terecht! Daarom volgen we bij Technicians iedere werf of alle werkzaamheden op de voet. Dankzij die lokale opvolging, waar ook in België, kunnen we steeds een kwalitatieve afwerking verzekeren. Zo profileren we ons met Technicians als dé onderaannemer bij uitstek voor al je technische klussen.

 

Zoek je een betrouwbare partner in onderaanneming?
Lokale projectopvolging uit handen geven aan een expert?

Contacteer ons vrijblijvend via deze link.

Lokale opvolging | Werfopvolging
Lokale opvolging werf | Projectopvolging
Outsourcing onderaannemer
gazelle

CONTACT

Technicians heeft kantoren nabij Brugge, Gent en Antwerpen, maar biedt ondersteuning bij werkzaamheden in heel Vlaanderen.

Via info@technicians.be kom je sowieso bij het dichtste kantoor terecht.

Kantoor Oost-Vlaanderen

Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor West-Vlaanderen

Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

Kantoor Antwerpen/Limburg

Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem

+32(0)52 - 22 06 69

Bereken route

 

Contacteer ons


    Wil je een document toevoegen aan je bericht of je cv opladen bij je sollicitatie?
    Laad je bestand hier op.